RING OSS - 060-58 441 10

Bergsprängning Sundsvall

RING OSS - 060-58 441 10

Om oss

Vi erbjuder heltäckande lösningar vid bergsarbeten och bergsprängning i Sundsvall.

Lindströms Bergsprängning AB har lång erfarenhet, kunskap och kan leverera högt kvalitativa arbeten inom bergsprängning i Sundsvall. Idag drivs företaget av Rickard Lindström i Matfors med ett flertal medarbetare. Som professionella bergsprängare ger vi alltid mervärde för alla våra kunder och beställare.

Kontakta oss när ni behöver hjälp med bergsprängning i Sundsvall!

Experter på bergsprängning i Sundsvall

Vår verksamhet utgår från Matfors men vi utför många av våra uppdrag i Sundsvall med omnejd. Som professionella bergsprängare har vi alla nödvändiga certifikat som krävs för att leverera ett professionell jobb med hög precision och stor säkerhet. Vi är framförallt experter inom bergarbeten som bland annat bergborrning, bergspräckning och bergsprängning i Sundsvall.

Säkerhet på första plats

En bergsprängning i Sundsvall kan förekomma i olika miljöer som både kan vara trånga och känsliga för människor, natur och byggnader. Därför är vi alltid måna om att prioritera säkerheten på första plats. Detta gäller i synnerhet för uppdrag där vi skall utföra bergsprängning i Sundsvall som av naturliga skäl involverar hantering av sprängmedel.

Professionalism och kvalitet

Vår företag har genom väl utförda arbeten, stor precision och hög servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande beställare och kunder. Ingen bergsprängning i Sundsvall är för liten eller komplex för oss.

Välkommen att kontakta oss när ni har frågor om våra tjänster som omfattar bergsborrning och bergsprängning i Sundsvall!